KISAB i Stenungsund blir nu Mitronic

Nu samlar vi oss under ett namn

I dagarna har vi fått upp vår skylt på nya kontoret på Göteborgsvägen 6 i Stenungsund, mitt emot Stenungsunds järnvägsstation. Lätt att hitta hit med bil och smidigt om du åker kollektivt. Vi har skyltat om till det gemensamma namnet Mitronic som vi kommer använda för alla tjänster och KISAB i Stenungsund blir nu Mitronic IT-partner KISAB.

Vi gör bytet som ett avstamp inför framtiden för att visa på både bredden och det fokus på moderna IT-tjänster vi har. Vi har de senaste åren jobbat intensivt för att möjliggöra de moderna IT-tjänster som ni kanske redan prenumererar på.

Tjänster som:
– gör det möjligt att arbeta tillsammans oberoende av tid, plats eller enhet
– är flexibla och molnbaserade som följer med företagets utveckling och förändrade behov
– produceras tillsammans med välkända leverantörer som Microsoft, HP och Cisco
– du prenumererar på med avtal som hjälper oss jobba tillsammans för att nå era mål

Välj oss som er IT-leverantör

Är ni nyfikna på oss som leverantör och IT-tjänster som gör det enklare att jobba tillsammans med kollegor och kunder erbjuder vi nu en Free-version av vårt supportavtal. Prova vårt supportavtal med ett grundläggande IT-stöd utan kostnad, beställ i vår Webbutik.

Läs mer och beställ

Fokus på samarbete online

Många jobbar hemifrån nu vilket ställer nya krav på tjänster och utrustning. Vi har tjänsterna du behöver, Office 365, Microsoft 365, Teams, SharePoint och andra molntjänster från Microsoft samt vår egen IT-supportjänst (LÄNK). Hos oss köper du också skärmar, dockningsstation, webbkamera och andra tillbehör som behövs till hemmakontoret. Vi kör också workshops online där vi går igenom hur man kan jobba online hemifrån men ändå vara delaktig i sin arbetsgrupp och ha en bra kontakt med kunder och andra. Vi delar med oss av tips och erfarenheter som underlättar onlinetillvaron.

Om du inte har Microsoft Teams redan hjälper vi dig igång med en kostnadsfri provperiod.

Läs mer och boka