2021-01-04

Integrerat affärssystem

När vi levererar IT-tjänster till ditt företag får du flera fördelar genom att låta oss leverera applikationer och närliggande tjänster. Med vår kunskap om er IT-miljö och hur ni använder den kan vi se till att fler system fungerar bra tillsammans med företagets infrastruktur, och supporta hela lösningen.

Med smarta integrationer frenklar vi det dagliga arbetet, ärendehantering, webbshop, kassor, rapporter, löner, fakturor, bank, kort, swish och många andra funktioner kopplas samman för en effektiv hantering av affärsprocesserna.

Vi levererar företagets ekonomisystem som tjänst, på samma sätt som du redan nu har tillgång till epost, officepaketet, dokumentlagring och webbshop kan du nu också prenumerera på ekonomisystem.

Du betalar bara för de delar du behöver, slipper långa bindningstider och komplicerade avtal. Allt körs som molntjänster som du kommer åt när och var du vill.

Du fokuserar på din kund med offerter, ordrar och fakturering och vi hjälper till med löpande ekonomiarbetet, rapporteringar och bokslut. Du gör gör det du tycker är roligast och är bäst på, så fixar vi resten!

www.microsoft.sewww.woocommerce.sewww.fortnox.sewww.zettle.com